Cihazlar ve Aksesuarlar
西芹松阪豬
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
松阪肉 切斜薄片(寬約3公分)200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
西洋芹 去除粗纖維,切片(約3公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
328.8 mg
Protein
9.5 g
Kalori
828.1 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.6 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
33 g
Karbonhidrat
5.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
超市系列-豬肉
10 Tarif
Tayvan
Tayvan