Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
veya 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1202.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1hod. 20min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Değerlendirme yok
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Değerlendirme yok
Pisco sour
Değerlendirme yok
Vloeibare custard
Değerlendirme yok
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Değerlendirme yok
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Vloeibare karamel
25 Min