Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min.
Klassische Samosas
1 godz. 30 min
Paneer
5 godz. 30 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min
Dhokla
30 Min
Zwiebel Bhaji
45 min
Paneer
6 godz. 30 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1u. 10min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20 Min
Rote Bete Tikki
1h