Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 Std. 30 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Rote Bete Tikki
1h
Tarka Dal
9h 5 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Dhokla
30min
Paneer
5 Std. 30 Min
Paneer
6h 30 min
Klassische Samosas
1 Std. 30 Min