Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 808 kJ / 193 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Tarka Dal
9h 5min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 min
Gefüllte Parathas
1 godz. 20 min
Rote Bete Tikki
1h
Zwiebel Bhaji
45 min
Paneer
5h 30min
Paneer
6 Std. 30 Min
Klassische Samosas
1h 30min
Dhokla
30 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h