Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gefüllte Weinblätter
- 900 g Wasser
- 12 Weinblätter, frisch, gewaschen, ohne Stiele
- 90 g Hirse
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- ¼ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 60 g Sultaninen
- 20 g Pinienkerne
Joghurtsauce
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 EL Minzblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 816 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Minze-Ayran
5 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Bulgurpilaw mit Fenchel und Kräuterdip
1h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3h 10min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h