Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gefüllte Weinblätter
- 900 g Wasser
- 12 Weinblätter, frisch, gewaschen, ohne Stiele
- 90 g Hirse
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- ¼ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 60 g Sultaninen
- 20 g Pinienkerne
Joghurtsauce
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 EL Minzblätter, frisch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 816 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1 godz. 20 min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Quinoa-Köfte mit Salat
1h 30min
Tahini-Dressing
40 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Bulgursalat - Kısır
1h
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min