Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1656 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 dk
Auberginen-Dip
50 dk
Auberginensalat - Baba Gannuş
1sa
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1sa
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 dk
Sambhar
1 Std. 10 Min
Biryani-Reis
45 dk
Tabouleh
15min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 dk
Koftas in Tahin-Sauce
50 dk
Klassische Samosas
1h 30min