鹿兒島海鮮濃湯

鹿兒島海鮮濃湯

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 人份

Malzemeler

  • 蝦仁 (約200克),切塊
    12 - 15 隻
  • 花枝 (約450克),切片
    2 隻
  • 紅鯛魚片 切大塊
    200 克
  • 1000 克
  • 2 茶匙
  • 紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)
    600 克
  • 馬鈴薯
    150 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 17.3 g
Kalori 1143 kJ / 273 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 3.1 g
Karbonhidrat 39.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...