Cihazlar ve Aksesuarlar
鹿兒島海鮮濃湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 人份
Malzemeler
-
蝦仁 (約200克),切塊12 - 15 隻
-
花枝 (約450克),切片2 隻
-
紅鯛魚片 切大塊200 克
-
水1000 克
-
鹽2 茶匙
-
紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
馬鈴薯150 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
17.3 g
Kalori
1143 kJ /
273 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
3.1 g
Karbonhidrat
39.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan