Cihazlar ve Aksesuarlar
安城牛肉湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛腱肉 切塊(約5公分)300 克
-
米酒15 克
-
水1300 克
-
洋蔥 切塊(約4公分)½ 顆
-
大蔥 切斜片1 根
-
蒜頭5 粒
-
白蘿蔔 切塊(約4公分)50 克
-
醬油40 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鵪鶉蛋 (熟)10 粒
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.2 g
Kalori
802 kJ /
191 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
16.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
韓式家常料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan