Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 牛腱肉 ,切塊(約5公分)
- 15 克 米酒
- 1300 克 水
- ½ 顆 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 1 根 日本大蔥 ,切斜片
- 5 粒 蒜頭
- 50 克 白蘿蔔 ,切塊(約4公分)
- 40 克 醬油
- 10 克 糖
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 粒 鵪鶉蛋 (熟)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 802 kJ / 191 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.6 g