韓式嫩豆腐鍋

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 韓國辣椒醬
    25 克
  • 醬油
    20 克
  • 蠔油
    15 克
  • 1 小撮
  • 700 克
  • 櫛瓜 切片
    100 克
  • 金針菇 切除根部,剝散
    1 包
  • 嫩豆腐 用湯匙挖成不規則形狀
    300 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    250 克
  • 新鮮蚵仔 瀝乾
    120 克
  • 切蔥花

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 974.1 mg
Protein 24 g
Kalori 1050 kJ / 251 kcal
Yağ 13.8 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Karbonhidrat 9.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...