Cihazlar ve Aksesuarlar
玉米蘿蔔排骨湯
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨200 克
-
玉米 切段(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 去皮,切滾刀塊200 克
-
水1200 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香菜 只取葉子5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.2 g
Kalori
853.9 kJ /
204.3 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan