Cihazlar ve Aksesuarlar
竹筍蛤蜊雞湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 人份
Malzemeler
-
水2500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段600 克
-
新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支280 克
-
嫩薑 切片5 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
鹽 依照人口味調整½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
595.3 mg
Protein
23.8 g
Kalori
1078.1 kJ /
257.7 kcal
Yağ
16.5 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
2.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan