竹筍蛤蜊雞湯

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 人份

Malzemeler

  • 2500 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段
    600 克
  • 新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支
    280 克
  • 嫩薑 切片
    5 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    300 克
  • 依照人口味調整
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 595.3 mg
Protein 23.8 g
Kalori 1078.1 kJ / 257.7 kcal
Yağ 16.5 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 2.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...