Cihazlar ve Aksesuarlar
台式麻油雞燉飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
黑麻油1 大匙
-
薑 切片20 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)1 隻
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
米100 克
-
50 克 水米酒50 克
-
雞高湯200 克
-
枸杞5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 2 人份
Protein
40 g
Kalori
3419 kJ /
821 kcal
Yağ
25 g
Lif
5 g
Karbonhidrat
100 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
輕鬆學做燉飯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan