Cihazlar ve Aksesuarlar
彩椒照燒雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)300 克
-
蔥 (約2枝),切段15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)200 克
-
醬油 (約40克)3 大匙
-
味醂 (約40克)3 大匙
-
清酒 (約40克)3 大匙
-
綜合甜椒 去籽、切塊(約2公分)200 克
-
白芝麻1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.4 g
Kalori
839.8 kJ /
200.7 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基礎選集
12 Tarif
Tayvan
Tayvan