Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾香菇 ,泡軟,切條
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切薄片
- 200 克 娃娃菜 ,切段(約5公分)
- 50 克 高湯
- 10 克 米酒
- 5 - 10 克 醬油 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 炸豬皮 ,泡軟
- 50 克 紅燒鰻罐頭
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 571.2 kJ / 136.6 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 1.7 g