紅燒鰻燉娃娃菜

紅燒鰻燉娃娃菜

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切條
    5 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切薄片
    20 克
  • 娃娃菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油 依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 炸豬皮 泡軟
    30 克
  • 紅燒鰻罐頭
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 6.4 g
Kalori 571.2 kJ / 136.6 kcal
Yağ 7.8 g
Lif 1.7 g
Karbonhidrat 10.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...