Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de rigatoni
- ½ pollo asado en su jugo
- 600 g de leche entera
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 hoja de laurel seca
- 75 g de mantequilla en trozos
- 55 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de foie mi-cuit de pato
- 50 g de queso emmental rallado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 3026 kJ / 723 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 37.7 g
- Doymuş Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 2263.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitarta tatín
1j 20 menit
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1 godz. 35 min
Dorada asada con ajo y perejil
25 min
Volcán de té verde matcha
1j 20 menit
Pollo con chocolate y arroz basmati
35 Min
Tartar de champiñones
20 min
Canelones de carrilleras con setas
2j
Fugazzeta rellena
1j
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1j
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1h 10 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min