Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
- 5 - 6 ramitas de romero fresco
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 800 g de patatas de guarnición
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de miel
- 30 g de aceite de oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2852 kJ / 683 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 38.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 364.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz tapado
50min
Tarta con crema de chocolate y batata
3h
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1h 5 min
Café dalgona irlandés
10min
Karaoke cóctel
10min
Pilaf de arroz con ternera y pimientos
30 min
Limonada
5 min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1 godz.
Tallarines especiados
50min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 godz.
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1h 45min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 godz.