Pierna de cordero al romero con patatas
TM6

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Besin Değeri
şuna göre 1 ración
Kalori
2852 kJ / 683 kcal
Protein
43.6 g
Karbonhidrat
38.7 g
Yağ
38.6 g
Doymuş Yağ
14.3 g
Lif
5.5 g
Sodyum
364.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler