Pierna de cordero al romero con patatas

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 raciones

Malzemeler

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 364.3 mg
Protein 43.6 g
Kalori 2852 kJ / 683 kcal
Yağ 38.6 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 14.3 g
Karbonhidrat 38.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...