Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 1 Ei (Größe M)
- 75 g Milch
- 1030 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 50 - 75 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 90 - 100 g Karotten, in Stücken
- 60 g Kohlrabi, in Stücken
- 10 g Öl
- 50 g Tomaten
-
4 - 5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1165 kJ / 278 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 513 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 min
Bröselknödel
40 min
Risi-Bisi
30 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Haferflockensuppe
20 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Jägersauce mit Knödel
50min
Eiernockerl
30 min