Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 79.8 mg
Alternatif tarifler
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Chinese-style chicken
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min