Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
-
350
g sêmola de trigo (ver dica)
veya 350 g farinha tipo 65 - 150 g farinha tipo 65
- 5 g fermento de padeiro seco
- 100 g azeite
- 300 g água
- 5 g sal
- 1 c. chá de açúcar amarelo
Recheio
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate em pedaços
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 130 g sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
- 100 g azeitonas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1475.5 kJ / 352.6 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 545.4 mg
Alternatif tarifler
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1 Std. 45 Min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Pão tibetano “Balep korkun”
1 Std. 30 Min
Massa preguiçosa
1h
Tarte de sardinha em conserva
45min
Cuscuz mediterrânico
10 min
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Gnocchi com curgete - TM6
45min
Empanada de sardinha
3 Std.
Feijoada à marinheiro
1h
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h