Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sobras de pão
- 10 g salsa
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 750 g alcatra cortada em lençol
- 50 g tomate seco
- 50 g queijo Roquefort cortado em pedaços
- Manteiga q.b. p/ selar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1602.3 kJ / 383 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 898.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastéis de arroz-doce
1 Std. 20 Min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 Min
Empada de cabrito da Sara Lajas
13h 20min
Kebabs de borrego
3 Std.
Trutas recheadas à moda de Bragança
Değerlendirme yok
Frango Tikka Masala com massa
45 Min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 Min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45 min.
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1 Std. 20 Min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30 Min