Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 80 g di acqua + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di zucchero
- 125 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 125 g di farina di castagne
- 80 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- latte q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 337.9 kJ / 80.8 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 15.3 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 200.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta rustica
3h
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Pane ai cereali
3h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Caramelle gommose al mango
Değerlendirme yok
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Soda Bread (pane irlandese)
45 min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.