Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 362 kJ / 87 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mesciua spezzina
1h
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Cracker ai semi senza glutine
1h
Brunelle
2h
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Riccioli mantovani
1h 20 min
Ciambelline alla cannella (senza glutine)
1h
Biscottini mele e noci
50min
Biscotti alle mandorle (senza glutine)
30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min