Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g oil
- 400 - 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g balsamic vinegar
- ⅛ tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1405.8 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 11.9 g
- Sodyum
- 332.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Custard (TM6)
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Béchamel sauce (TM6 )
15min