Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Tarbot met salsasaus
Değerlendirme yok
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Değerlendirme yok
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Lamsspiesjes
Değerlendirme yok
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Paella met kidneybonen
55min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min