Boter plank met spinaziepesto

Boter plank met spinaziepesto

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 10 dk
20 porties

Malzemeler

  • slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    500 g
    room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • melk
    20 g
  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
    50 g
    pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • geroosterd en ongezouten cashewnoten
    40 g
  • bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
    90 g
  • knoflookteentje
    ½
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • Parma ham
    10 sneetjes

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 332 mg
Protein 5 g
Kalori 766.1 kJ / 183.1 kcal
Yağ 17.5 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 2.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...