Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Emmentaler, in Stücken
Fleischbrühe
- 500 g Rinderknochen, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Thymian, Rosmarin, Lorbeer)
- 1550 g Wasser
- ½ TL Pfeffer
- 2 Nelken
Zwiebelsuppe
- 50 g Butter, in Stücken
-
500
g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
veya 500 g rote Zwiebeln, in Ringen (1 cm) - 2 TL Salz
- 6 - 12 Scheiben Baguette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Zwiebelsuppe
1h
Weiße BBQ-Sauce
15 Min
Zwiebelsuppe
50 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Sauce Hollandaise
15 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Ochsenbäckchen
5 Std.
Indianer mit Schlagobers
2 Std. 15 Min