![Layered Mexican dip Layered Mexican dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9fb9f447-e2f7-45f4-a309-ab17da7851a8/Derivates/90077dc4-983e-48c1-94f4-b65e0333aaa4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pico de Gallo
- 250 g tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
- 1 jalapeño pepper, trimmed and cut into halves (optional)
- 80 g red onions
- 1 tbsp lime juice
- ½ tsp salt
Sour "cream"
- 100 g raw cashew nuts
- 100 g raw pine nuts
- 60 g lemon juice
- 150 g water, filtered
- 1 - 2 pinches salt, to taste
Guacamole
- 2 avocados, flesh only
- 1 - 2 tsp lime juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches black pepper, ground
Assembly
- 150 g grated vegan cheese
- 400 g refried beans, canned (see Tip)
- ½ iceberg lettuce, shredded
- cilantro, fresh, leaves only, for garnishing
- corn chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spicy Lemon Vinaigrette
5 Min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Frozen Strawberry Daiquiri
10min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1h 20min
Pumpkin seed mix
40 Min
Spiced Plum Lemonade
10min
Protein Boosted Oatmeal
15 Min