Vegetable Stock Paste (Vegan)

Vegetable Stock Paste (Vegan)

5.0 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
800 g

Malzemeler

  • celery stalks trimmed, cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    250 g
  • yellow onions cut into pieces
    100 g
    100 g Spanish onions, cut into pieces
  • tomatoes cut into halves
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    100 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    3 - 4 sprigs
  • fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)
    1 - 2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh parsley leaves and stems, cut into pieces
    4 - 5 sprigs
  • coarse sea salt
    130 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 20 g

Sodyum 1268.9 mg
Protein 0.3 g
Kalori 44.5 kJ / 10.6 kcal
Yağ 0.4 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 1.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...