
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
- 30 g fresh chives cut into thirds
- 1 yellow onion cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrots cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 80 g celery cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 130 g butter, unsalted divided
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme leaves only
- 50 g all-purpose flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)
- 500 g liquid fish stock
- 100 g whipping cream 30-35 % M.F.
- 200 g white fish fillet, skinless cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- pepper sauce, type Tabasco to taste (optional)
- 150 g raw shrimp, peeled, deveined large size
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 596.2 kcal / 2503.9 kJ
- Protein
- 33 g
- Yağ
- 40.1 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Lif
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 24.2 g
- Sodyum
- 1558.6 mg