Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut in slices (2-3 mm)
veya 50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach
- 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil leaves
-
400
g chopped tomatoes, canned,
veya 400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Meatloaf
1h 20 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1u. 50min
Meat Loaf
1h 20 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15 min
Beef chili with lemon feta
45 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef burgers with cheese filling
40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Salmon burgers
25 min