Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 350 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 30 g de beurre
- 250 g de semoule de maïs, type bramata, grosse mouture, cuisson 40 minutes)
- 1 gousse d'ail, pressée
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 80 g de lardons
- 200 g de marrons, surgelés, décongelés et coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry panang
45 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Papet vaudois
55min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto alle cinque P
30 Min