Polenta aux poireaux et topping aux marrons

Polenta aux poireaux et topping aux marrons

4.0 25 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • de parmesan en morceaux (2 cm)
    80 g
  • de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
    350 g
  • de beurre
    30 g
  • de semoule de maïs, type bramata grosse mouture, cuisson 40 minutes)
    250 g
  • gousse d'ail pressée
    1
  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2 cubes
  • de lardons
    80 g
  • de marrons, surgelés décongelés et coupés en deux
    200 g
  • d'eau
    3 c. à soupe
  • de poivre, moulu
    4 pincées

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 140 kcal / 586 kJ
Protein 5 g
Yağ 5 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...