Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 728.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Değerlendirme yok
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Değerlendirme yok
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min