Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping

Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping

4.4 21 değerlendirme
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 25sa 15 dk
12 Portionen

Malzemeler

Mürbteigboden
  • Weizenmehl, glatt
    150 g
  • Zucker
    30 g
  • Butter vegan, zimmerwarm, in Stücken
    100 g
Cheesecake-Füllung
  • veganer Frischkäse zimmerwarm, z.B. Simply V
    850 g
  • Kokosnusscreme (siehe Tipp)
    250 g
  • Crème fraîche vegan, (siehe Tipp)
    150 g
  • Zucker
    180 g
  • Speisestärke
    4 EL
  • Vanille, gemahlen
    1 EL
  • Zitronensaft
    20 g
Beerentopping (am nächsten Tag)
  • Himbeeren, frisch etwas mehr zum Garnieren
    200 g
  • Erdbeeren frisch, etwas mehr zum Garnieren
    100 g
  • Speisestärke aufgelöst in 2 EL Wasser
    2 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portionen

Sodyum 28 mg
Protein 5 g
Kalori 2122 kJ / 507 kcal
Yağ 32 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 50 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...