Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(isteğe bağlı)
veya le zeste d'un citron jaune, pour la finition (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 79.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de crevettes et courgettes
45min
Curry de crevettes au lait de coco
35min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 dk
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55min
Cotriade
1h
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30 dk
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade
40 dk
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Petit flan de la mer en cocotte
40 dk
Osso-buco de lotte
45min
Morue à la méditerranéenne
1hod. 25min