Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(isteğe bağlı)
veya le zeste d'un citron jaune, pour la finition (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 79.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe au chou
40 min
Tourin à l'ail
25 min
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Limoncello
384h
Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
Değerlendirme yok
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1 Std. 50 Min
Mouclade
1h
Rissoler lardons et oignons
15 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 min
Moules à la sauce chorizo
1h
Moules au roquefort
40 min