Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 322.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon gravlax
60h 30min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 godz. 30 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de bar
10 min
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1 godz. 15 min
Salade de rouget
1 godz. 30 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min
Ceviche de dorade
10 min
Sauce vierge
10 min
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1 godz.