![Gravlax de dorade au combava et gingembre Gravlax de dorade au combava et gingembre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/99f96298-480d-49f9-8250-de1d09091509/Derivates/6e8aeaa6-b6d4-4eff-b19d-88c252eb2236.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le gravlax de bar (la veille)
- 60 g de sucre de canne
- 50 g de gingembre frais
- le zeste d'½ combava
- 130 g de gros sel
- 2 filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
Les blinis (le jour même)
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de lait
- 1 œuf
- 2 pincées de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 451.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 322.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Ceviche de poisson
30 min
Rouille
10min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de dorade à la thaïe
1j 15 menit
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 dk
Cocotte thaïe
45 dk
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Bisque de crevettes
30 min