Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 150 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu à la fourchette pour la dorure
- beurre fondu, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3213 kJ / 767 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 107.2 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 godz. 15 min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Tarte au sucre
3óra 50p
Chausson à la confiture de prunes
1h
Brioche plissée crème aux agrumes
4 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Brioche tressée à la cannelle
8h
Cannelés à la fleur d'oranger
14 godz.