Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour fariner
- 250 g de farine aux sept céréales
- 50 g d'abricots secs
- 50 g de figues sèches
- 20 g de graines de tournesol
- 20 g de graines de sésame
- 10 g de sel
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 391.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Briochettes parisiennes
4h 5min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3 godz. 50 min
Baguette au sarrasin
15ωρ. 25 λεπτ.
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4h 10min
Petits pains aux figues
3u. 40min
Pain aux céréales
3u. 30min
Miche de petit épeautre
3 Std. 35 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min