Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour fariner
- 250 g de farine aux sept céréales
- 50 g d'abricots secs
- 50 g de figues sèches
- 20 g de graines de tournesol
- 20 g de graines de sésame
- 10 g de sel
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 391.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Petits pains de seigle
12h
Petits pains aux figues
3h 40min
Pain au charbon
2h 5min
Pain sucré
1 Std. 30 Min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min