Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œuf
- 80 g de beurre (dont 50 g en morceaux et 30 g en dés)
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au sucre
3u. 50min
Kouglof alsacien
4h 20min
Stollen
3 godz. 45 min
Pâté lorrain
15hod. 30min
Papet jurassien
2 Std. 45 Min
Gâteau battu
3h
Gaufrettes à la vanille
1 godz. 5 min
Gâteau de ménage
2 Std. 45 Min
Pain sucré
1h 30min
Kouglof
3h 20min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min