栗子紅燒肉

栗子紅燒肉

4.6 31 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 切片
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切斜片
    10 克
  • 切段
    25 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 30 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約2公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    60 克
  • 去皮熟栗子 整粒
    80 克
  • 醬油
    45 克
  • 米酒
    75 克
  • 細砂糖
    2 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 14.5 g
Kalori 2014 kJ / 481 kcal
Yağ 39.7 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 13.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...