Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 油
- 50 克 洋蔥
- 50 克 濃縮蕃茄泥
- 500 克 牛蕃茄 ,切大塊
- 1000 克 水
- 500 克 去骨羊肉 (燉煮用) ,或羊梅花肉塊
- 3 片 甘草
- 5 克 當歸
- 2 片 乾燥月桂葉
- 50 克 西洋芹
- 80 克 紅蘿蔔
- 150 克 高麗菜 ,切大片
- 2 ½ 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1105.6 kJ / 264.5 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 2.6 g