Cihazlar ve Aksesuarlar
松子鮮蔬拌炒飯
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
水1050 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾150 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)30 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)30 克
-
油15 克
-
青江菜 切段(約1公分)80 克
-
玉米筍 切丁80 克
-
日式醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
松子 烤過30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
17.4 g
Kalori
3188.3 kJ /
762.2 kcal
Yağ
19.6 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
133.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食新煮張
11 Tarif
Tayvan
Tayvan