Cihazlar ve Aksesuarlar
藥燉排骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1200 克
-
排骨 以熱水川燙去血水500 克
-
米酒50 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
薑 切片10 克
-
當歸10 克
-
枸杞1 大匙
-
醬油1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24.5 g
Kalori
1634.5 kJ /
392.5 kcal
Yağ
30.5 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
尚讚!台灣味
11 Tarif
Tayvan
Tayvan