Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fırınlanmış Sebzeler
- 450 g bebek patates, kabukları soyulmamış, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
- 200 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 200 g kiraz domates, en büyük boy
- 150 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, halkalar halinde dilimlenmiş (5-7 mm)
- 40 g zeytinyağı
-
250
g kaliforniya biberi, istediğiniz bir renk, parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm)
veya 250 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
-
1
tk Provencal Baharat Karışımı
veya 1 - 1 ½ tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
Vakumda Pişmiş Bonfileler
- 1350 g su
- 20 g limon suyu
- 4 dana bonfile (her biri 180 g)
- 3 ½ - 4 yk tereyağı
- 2 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
Taze Otlu Hollandez Sos ve Sunum
- 15 - 20 g karışık taze ot (maydanoz, fesleğen, dereotu), sadece yaprakları, bk. Öneriler
- 20 g su
- 10 g limon suyu
- 175 g tereyağı (yumuşak), parçalara bölünmüş (2 cm), bonfileleri mühürlemek için ekstra 1 yk tereyağı
- 4 yumurta sarısı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1 tutam karabiber
- tuz, bonfilelere serpmek için
- karabiber, bonfilelere serpmek için
- 1 yk zeytinyağı, bonfileleri mühürlemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3905 kJ / 932 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 75 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10 Std. 30 Min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Kepekli Pirinç Salatası
40min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min