Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 290 g
- Yağ
- 78 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hallot
4 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Cheese naan indien
2 Std. 40 Min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2u. 30min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pitas libanaises
2u. 20min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30 min
Focaccia au romarin
2u. 20min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min