Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 290 g
- Yağ
- 78 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux oignons
2h 15 min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min
Pain lagana grec
3h 15min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4j 30 menit
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2j 30 menit
Gressins italiens
1h 55min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Pâte à pizza italienne
2j 5 menit
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2j