Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 150 g de farine de blé complet T 130
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7400 kJ / 1745 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 354 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain complet
16 Std.
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min