Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 500 g de myrtilles surgelées
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de Chartreuse
Le montage
- crème chantilly, pour le service
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1652.7 kJ / 394.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 53.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
20 min
Dame blanche
12h
Cheesecake et coulis de fraises
1ωρ. 5 λεπτ.
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 min
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Coupe infernale
12h 45 min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Crème brûlée à la badiane
4 Std. 15 Min
Soupe de moules au curry
45min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min