Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 190 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 5 g de sel
- 80 g de noix
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 692 kJ / 163 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain complet
16h
Gâche vendéenne
12 godz. 55 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Mon pain de campagne maison
4h 40min