
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain sans gluten
- 45 g de farine de sarrasin maison ou certifiés sans gluten
- 30 g de farine de riz blanc maison ou certifiés sans gluten
- 85 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 500 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de cosse de psyllium en poudre
- 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café d'huile végétale pour le moule
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 235 kcal / 983.3 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Yağ
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Lif
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Sodyum
- 515.7 mg