Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 14.1 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 574.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parelgerst- en champignonsoep
Değerlendirme yok
Curry-wortelbrood
1h 5min
Pastasalade met kip
1hod. 15min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Değerlendirme yok
Groenten-aardappelsalade met kip
1hod. 15min
Hartenbroodjes
1 Std.
Goulash van linzen en champignons
45min