Cihazlar ve Aksesuarlar
Gochujang zeevruchtenrisotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porties
Malzemeler
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalori
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Yağ
39.1 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
77 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fusion-smaken
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Değerlendirme yok
Kreplach
55 dk
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Değerlendirme yok
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1sa 30 dk
Tarbot met salsasaus
Değerlendirme yok
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Değerlendirme yok
Guacamole
5 dk
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Değerlendirme yok
Worstmummies
Değerlendirme yok
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 dk
Zalm en venkel risotto
25 dk
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3sa 45 dk