Gochujang zeevruchtenrisotto
TM6 TM5 TM31

Gochujang zeevruchtenrisotto

4.3 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
  • 20 g sesamolie
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 50 g olijfolie
  • 150 g mascarpone
  • 1350 g water
  • 1 tl zout
  • 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
  • 150 g rauwe scampis, gepeld
  • 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
  • 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
  • 1 sjalot, gehalveerd
  • 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
  • 50 g witte wijn
  • 1 el groentebouillonpasta
  • 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)

Besin Değeri
şuna göre 1 portie
Kalori
3409.6 kJ / 814.9 kcal
Protein
35.8 g
Karbonhidrat
77 g
Yağ
39.1 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Lif
2.4 g
Sodyum
1603.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler