Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 39.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1603.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soba noodle mee goreng
Değerlendirme yok
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Mexicaanse limoensoep
40min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Değerlendirme yok
Glutenvrije kerstfruitcake
Değerlendirme yok
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Değerlendirme yok
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Tostadas met kip
40min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min