Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 290 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2198 kJ / 521 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3h 45 min
Pain au yaourt
1h 50min
Pain de seigle
2h 40min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de seigle
5h
Pain complet
5h
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Pain complet au muesli
4h 5min
Petits pains de seigle
12h
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min